Fra Kim-26.jpg

Onlinecoaching

Mitt mål som din coach är att du ska kunna slappna av och fokusera på din träning och kost till hundra procent och  få all den hjälp du behöver för att nå dina resultat. Alla har vi olika mål, liv och förutsättningar och som din coach är mitt jobb att anpassa upplägget helt och hållet efter ditt liv, dina mål och dina förutsättningar. Jag är själv ensamstående tvåbarnsmamma och vet hur omöjligt livspusslet ibland kan kännas. Jag strävar mot hållbarhet och en livsstilsförändring. Det kommer inte at bli lätt, men det kommer att vara värt det!

Fyll i din intresseanmälan i formuläret nedan så kommer jag kontakta dig så snart som möjligt för ett konsultationssamtal!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
 
270286616_470898501045268_3496637151677175344_n_edited_edited.png

Allt du behöver i en app

KOSTPLANERING

Med hjälp av dina önskemål och preferenser skapar jag ett skräddarsytt upplägg till dig med en mängd olika recept på färdiga måltider. Kaloriberäkningar och makrofördelning utifrån dina behov och mål och specialanpassad kost (vegetariskt, veganskt, glutenfritt m.m.)

TRÄNINGSPLAN

Ett personligt anpassat träningsupplägg helt utifrån din målbild och nivå, nybörjare som avancerad. Upplägget uppdateras och anpassas hela tiden utefter din progression

CHAT SUPPORT

Kontinuerliga uppdateringar och kontakt under hela din resas gång i vår privata chat.

PERSONLIG TRACKER

En personlig tracker där vi hela tiden kan följa din utveckling, både gällande träningsresultat, mående, viktnedgång/uppgång och utveckling.